italiaanse taart

30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 oven voorverwarmen op 180°.
  • 2 Rol het deeg uit op een plaat en prik enkele gaatjes in de bodem.
  • 3 Was, droog en versnij de tomaten en schik ze op de bodem. Voeg zout en peper toe.
  • 4 Snijd enkele krullen Parmezaanse kaas met een groenteschiller.
  • 5 Leg de kaaskrullen op de tomaten. Bedruip met 1 eetlepel olijfolie. Laat 25 minuten bakken.
  • 6 Bij het opdienen legt u de in stukjes gesneden Parmaham, de kaaskrullen en de gehakte basilicum op de taart.

italiaanse taart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept