Zoek
italiaanse taart
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 rol bladerdeeg
8 sneden parmaham
4 grote tomaten
60 gram parmezaanse kaas
2 eetlepels basilicum
olijfolie
peper en zout
Bereiding
1
oven voorverwarmen op 180°.
2
Rol het deeg uit op een plaat en prik enkele gaatjes in de bodem.
3
Was, droog en versnij de tomaten en schik ze op de bodem. Voeg zout en peper toe.
4
Snijd enkele krullen Parmezaanse kaas met een groenteschiller.
5
Leg de kaaskrullen op de tomaten. Bedruip met 1 eetlepel olijfolie. Laat 25 minuten bakken.
6
Bij het opdienen legt u de in stukjes gesneden Parmaham, de kaaskrullen en de gehakte basilicum op de taart.
italiaanse taart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min
Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse verrassingsballetjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept