gevulde kalfsborst

4
135 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verwarm de oven op 180 graden
  • 2 Doe het gehakt in een grote kom en meng de helft van de specerijen de ui de dooier en de peterselie
  • 3 Berneg op smaak met peper en zout
  • 4 Vul de kalfsborst met het gehakt en bind het goed dicht met keukentouw zodat de vulling erin blijft bij et bakken
  • 5 Wrijf het vlees aan de buitenkant in met de rest van de specerijen en bestrooi het met tijm
  • 6 Leg het in een ovenschaal en overgiet met de lijfolie
  • 7 Zet 45 minuten in de oven
  • 8 Draai het vlees ieder kwartierom en overgiet met het braadvocht
  • 9 Haal de schaal uit de oven doe de aardappeltjes bij en zet het weer in de oven laat ze nog een een 45 minuten braden1
  • 0 Haal het vlees uit de oven wikkel het in aluminium folie en laat een kwartier rustenvoor het in plakken te snijden1
  • 1 Serveer met de gebakken aardappeltjes en een lekker salade

gevulde kalfsborst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde Kalfsborst Met Appel
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsborst op koerlandse wijze
Bekijk recept
Gevulde Kalfsborst
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Kalfsborst
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept