Zoek
gevulde kalfsborst
4
135 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
800 gr kalfsborst door de beenouwer ontbeend
350 gr gekruid gehakt
2 el gemberpoeder
1 gehakte rode ui
1 eidooier
1 bosje fijn gehakte peterselie
2 takjes tijm
5 cl olijfolie
500 gr aardappeltjes
peper en zout
2 el komijnpoeder
Bereiding
1
verwarm de oven op 180 graden
2
Doe het gehakt in een grote kom en meng de helft van de specerijen de ui de dooier en de peterselie
3
Berneg op smaak met peper en zout
4
Vul de kalfsborst met het gehakt en bind het goed dicht met keukentouw zodat de vulling erin blijft bij et bakken
5
Wrijf het vlees aan de buitenkant in met de rest van de specerijen en bestrooi het met tijm
6
Leg het in een ovenschaal en overgiet met de lijfolie
7
Zet 45 minuten in de oven
8
Draai het vlees ieder kwartierom en overgiet met het braadvocht
9
Haal de schaal uit de oven doe de aardappeltjes bij en zet het weer in de oven laat ze nog een een 45 minuten braden1
0
Haal het vlees uit de oven wikkel het in aluminium folie en laat een kwartier rustenvoor het in plakken te snijden1
1
Serveer met de gebakken aardappeltjes en een lekker salade
gevulde kalfsborst is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gevulde Kalfsborst Met Appel
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsborst op koerlandse wijze
Bekijk recept
Gevulde Kalfsborst
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Kalfsborst
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept