Zoek
Gehakttaart met champignons
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 rol bladerdeeg
500 gr gehakt
2 sjalotten
1/2 kg aardappelen
250 gr champignons
1 blik tomatenblokjes
1 dl room
peper en zout
nootmuskaat
1 zakje gratinkaas
100 gr paneermeel
100 gr parmezaan
boter
Bereiding
1
- schik het bladerdeeg in een taartvorm, duw goed aan en prik met een vork gaatjes in het deeg, bedek met een laagje paneermeel
2
- kook de aardappelen gaar, duw door de roerzeef en maak er puree van door 1 dl room toe te voegen en te kruiden met peper, zout en nootmuskaat
3
- pel de sjalotten en snipper fijn, fruit aan, doe er de tomatenblokjesbij
4
- reinig de champignons en snij in stukjes, bak de champignons apart in een pan met een klontje boter, kruid alles met peper en zout
5
- doe het gehakt in een pan en laat rul bakken
6
- schep een laagje puree op het bladerdeeg, schik hierboven een laagje rul gebakken gehakt, daarboven de champignons en giet de tomatensaus erover
7
- bestrooi met de gratinkaas en de parmezaan
8
- bak in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 30 min
9
Lekker met een slaatje
Gehakttaart met champignons is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse gehakttaart
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakttaart met nasikruiden
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool-gehakttaart met appel
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuid-Afrikaanse gehakttaart (boboti)
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept