2 Braad het vlees in de oven en bestrijk met mosterd peper en zout.
3 Bevochtig het vlees regelmatig met het braadvocht.
4 De groenten reinigen en elk apart beetgaar koken en dadelijk in ijswater leggen om de kleur te behouden daar de boontjes anders grijsgroen uitslagen.
5 Solo smelten een sjalotje stoven en de groenten opwarmen afsmaken met peper en zout
6 voor de saus.
7 Sjalotje stoven en rode wijn inkoken ,demiglace erbij wat laten trekken ,afsmaken door de zeef halen.
8 Afwerken met de graanmosterd en een klontje boter voor een mooie glans te krijgen.
9 Bediening:1
0 Men schikt het vlees op een warm bord.1
1 Napeer met de saus en leg er een twee tot drie lepels groenten bovenop.1
2 Dien op met kroketjes. 1
3 Dit receptje komt van een goede vriend Gaetan 164
VARKENSGEBRAAD MET MOSTERD EN DIVERSE GROENTEN is een recept van Solo Open Kitchen