VARKENSGEBRAAD MET MOSTERD EN DIVERSE GROENTEN

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 Braad het vlees in de oven en bestrijk met mosterd peper en zout.
  • 3 Bevochtig het vlees regelmatig met het braadvocht.
  • 4 De groenten reinigen en elk apart beetgaar koken en dadelijk in ijswater leggen om de kleur te behouden daar de boontjes anders grijsgroen uitslagen.
  • 5 Solo smelten een sjalotje stoven en de groenten opwarmen afsmaken met peper en zout
  • 6 voor de saus.
  • 7 Sjalotje stoven en rode wijn inkoken ,demiglace erbij wat laten trekken ,afsmaken door de zeef halen.
  • 8 Afwerken met de graanmosterd en een klontje boter voor een mooie glans te krijgen.
  • 9 Bediening:1
  • 0 Men schikt het vlees op een warm bord.1
  • 1 Napeer met de saus en leg er een twee tot drie lepels groenten bovenop.1
  • 2 Dien op met kroketjes. 1
  • 3 Dit receptje komt van een goede vriend Gaetan 164

VARKENSGEBRAAD MET MOSTERD EN DIVERSE GROENTEN is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met pruimen en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet uit Toulouse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van drie soorten vlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept