steak met carpacio van venkel

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snijd de venkels in zeer dunne plakjes
  • 2 giet er de olie over en breng verder op smaak met peper en zout en de roze peper
  • 3 schik op ieder bord een beetje venkel
  • 4 ontpit de tomaat en snij in kleine blokjes
  • 5 kruid het vlees met peper en zout en laat de solo in de pan heet worden
  • 6 bak het vlees aan beide kanten goed aan en dek af als je graag meer gebakken hebt
  • 7 schik op ieder bord een stuk vlees en doe nu de room in pan
  • 8 roer de room met de bakjus tot een gladde saus en voeg er de blokjes tomaat bij
  • 9 proef na op peper en zout en lepel over het vlees

steak met carpacio van venkel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept