Varkenshaasje en bladspinazie met room

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zaalmeestersboter bereiden: Solo vermengen met de gehakte peterselie, citroensap en kruid met peper en zout. Rol de Solo in nat boterpapier en bewaar koud.
  • 2 Snijd de varkenshaasjes in 2 nootjes per persoon.
  • 3 Was de waterkers. Verwarm de spinazie.
  • 4 Rooster het vlees.
  • 5 Warm de bladerdeeggebakjes op in de oven op180°.
  • 6 Vul het bladerdeeg met de spinazie en plaats deze links bovenaan op een bord.
  • 7 Schik de waterkers met schijfje zaalmeestersboter rechts op het bord.
  • 8 Plaats daaronder de geroosterde varkensnootjes.

Varkenshaasje en bladspinazie met room is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept