Chili con carne

2
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak ui en knoflook schoon en snij ze in kleine stukjes. Maak de paprika, Spaanse peper en tomaten schoon.
  • 2 Verwijder de zaadlijsten van de paprika. Ontvel en ontpit de tomaat en hak ze met de papriak en de Spaanse peper in kleine blokjes.
  • 3 Verwarm de Solo en fruit hierin ui en knoflook tot een glazig uitzicht. Voeg het vlees bij de uien en bak het gaar.
  • 4 Voeg kruiden, tomatenpuree, paprika, Spaanse peper en tomaten toe en laat alles een 5-tal minuten meebakken. Roer de gare bonen door het warm gerecht en verwarm alles terug op een matig vuur.
  • 5 Schep de chili con carne in een warme schaal.

Chili con carne is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Sperziebonenchili met gehakt
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept