Gegrilde lamskoteletten, groenten

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de aardappelen en droog ze af.
  • 2 Kook ze halfgaar in de schil en laat afkoelen.
  • 3 Bak ze nadien in de Solo.
  • 4 Rooster ondertussen de pijnboompitten in een droge pan en doe ze bij de aardappelen.
  • 5 Hak de verse koriander fijn, doe bij de aardappelen en kruid met peper en grof zeezout. Houd warm.
  • 6 Maak de groenten schoon en snij ze in individuele porties.
  • 7 Bestrijk ze met olijfolie en grill ze op de barbecue.
  • 8 Grill tegelijkertijd gedurende enkele minuten de lamskoteletjes, die vooraf eventueel werden gemarineerd in olijfolie met fijngehakte gedroogde Spaanse peper en knoflook.
  • 9 Verdeel de tapenade over de groenten, schik op de borden met de lamskoteletjes en de aardappelen.

Gegrilde lamskoteletten, groenten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept