Zoek
Mozzarella met ham en gegrilde aubergines
4
25 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
zout
12 plakjes parmaham
4 porties gemengde sla
2 aubergines
9 eetlepels Bertolli extra vergine
basilicum
250 g mozzarella
peper
2 eetlepels balsemazijn
Bereiding
1
Snij de aubergines in plakjes en bestrooi ze met zout.
2
Laat ze 20 minuten uitlekken en spoel ze dan. Dep ze droog en smeer ze met de olijfolie in.
3
Breng ze op smaak met de basilicum en bak ze aan beide kanten in een pan of op de grill.
4
Meng de rest van de olijfolie met de azijn en breng verder op smaak met peper en zout.
5
Schik de ham en de in plakjes gesneden mozzarella op de borden met de sla.
6
Schik er enkele plakjes aubergines bij en lepel er de saus over.
7
Werk af met vers gemalen peper.
Mozzarella met ham en gegrilde aubergines is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Groentelasagne met komijnrijst
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
1u5 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Auberginestoofpot met kikkererwten
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min-
Bijgerecht
Bekijk recept