Zoek
Speciale hotdogs
4
15 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 eetlepel Solo
8 Frankfurter worstjes
8 sneetjes bacon
4 hotdog broodjes
gemengde geraspte rauwkost
mosterd
1 ui
Bereiding
1
Rol de worstjes op in de sneetjes bacon.
2
Laat de Solo warmen in een pan en bak de worstjes onder voortdurend draaien tot het spek krokant is.
3
Pel de ui en snijd hem in zeer fijne plakjes. Snijd de broodjes open.
4
Smeer ze in met een beetje mosterd en schik er de ui op. Schik daarop de rauwkost.
5
Leg op ieder een worstje en dien op.
Speciale hotdogs is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe hotdogs met zuurkool
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hotdogs met uien-bietencompote en zure room
25 min
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Zalmpakketjes met mie
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
20 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept