Speciale hotdogs

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rol de worstjes op in de sneetjes bacon.
  • 2 Laat de Solo warmen in een pan en bak de worstjes onder voortdurend draaien tot het spek krokant is.
  • 3 Pel de ui en snijd hem in zeer fijne plakjes. Snijd de broodjes open.
  • 4 Smeer ze in met een beetje mosterd en schik er de ui op. Schik daarop de rauwkost.
  • 5 Leg op ieder een worstje en dien op.

Speciale hotdogs is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe hotdogs met zuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hotdogs met uien-bietencompote en zure room
25 min
Bekijk recept

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Zalmpakketjes met mie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept