Bosduiven met gemengde paddenstoelen

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de duifjes binnenin met pezo.
  • 2 Bak de duiven aan alle kanten goudbruin in wat hete solo. Bedek de duivenborstjes met het spek, dek de pan af met een deksel en laat de duifjes gedurende 20 minuten rustig verder garen. Borstel de paddenstoelen schoon en bak ze aan in wat hete solo, kruiden met fijngehakte look en pezo. Haal de duifjes uit de pan en hou ze warm onder aluminiumfolie.
  • 3 Verwijder het overtollige bakvet , doe de gevogeltefond in de pot en roer de bakresten goed los. Voeg porto en room toe en laat indikken.
  • 4 Voeg de gebakken paddestoelen toe aan de saus.
  • 5 Dien op met kroketjes en een fris slaatje.

Bosduiven met gemengde paddenstoelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bosduif met abrikozen en pistachenoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept