Zoek
hazenrug met portosaus
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 dl Porto
2 dl water
2 etl balsomica azijn
1 etl runderbouillon
peper & zout
2 kl bruine suiker
Bereiding
1
- Bak de hazerug
2
Voor de saus :
3
- Karameliseer de suiker in de boter
4
- Voeg de porto, water en runderbouillon toe.
5
- Kruid af met peper en zout
6
- Dik in met room
hazenrug met portosaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Medaillon van hinde met portosaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindemedaillon met portosaus
0 min
Bekijk recept
Gevulde kalkoen met portosaus
0 min
Bekijk recept
Rosbief met portosaus en ganzenlever
0 min
Bekijk recept
Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet met Parmaham en zuurkool
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug met geroosterde groenten
1 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug, marinade met ahornsiroop
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept