Kwartels met witloof en ganzenlever

2
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de borstfilets van de kwartels los en snij er de boutjes af. Bak de witloofstronkjes aan beide zijden in hete solo, kruid met pezo en laat even garen. Strooi er de suiker en de geraspte sinaasappelschil over en laat karamelliseren, hou warm. Bak de kwartelfilets en -boutjes goudbruin en gaar in de solo, kruid met pezo. Haal het vlees uit de pan en roer het aanbaksel los met de kalfsfond, laat inkoken. Schik drie halve stronkjes witloof op een warm bord, leg er twee kwartelfilets en 2-boutjes bovenop. Besprenkel met wat saus en leg er een plakje ganzenlever bovenop. Werk af met een toefje sinaasappelmarmelade.

Kwartels met witloof en ganzenlever is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot
Voorgerecht
Bekijk recept

Kwartelfilets met Spaanse spinazie
30 min-
Bekijk recept
Kwartels met clementines en honing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kwartel met geurige couscous
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde kwartel met rozemarijn en druiven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept