hinderagout

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 voorbereiding
  • 2 kuis de stengels selder en snijd deze klein
  • 3 kuis de wortels en snijd deze in dunne reepjes
  • 4 pel de sjalot
  • 5 kuis de paprika en snijd deze in reepjes
  • 6 versnijd het hindevlees in blokjes
  • 7 bereiding
  • 8 stoof de versnipperde sjalot in een hete pan met boter
  • 9 als deze glazig word blus je met de rode wijn1
  • 0 en laat even nasudderen in de pan1
  • 1 giet dan de pan in een pot waar je mee kunt stoven1
  • 2 bakl het vlees in dezelfde pan langs alle kanten bruin en doe er vleeskruiden op1
  • 3 doe het daarna in de pot1
  • 4 doe er de wildbouillon bij1
  • 5 de groentjes, en de zilveruitjes,1
  • 6 en de 2 lepels kalfsfond in poedevorm1
  • 7 zet het vlees onder met beetje water1
  • 8 laat dit 2 uur sudderen1
  • 9 als de ragout klaar is kan eventueel de saus nog binden2
  • 0 warm opdienensmakelijk

hinderagout is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hinderagout, pompoenpuree met peper en gebakken bospaddenstoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hinderagout met chocolade, puree van kastanjepompoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hinderagout
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hinderagout, pompoenpuree met peper en gebakken bospaddenstoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hinderagout met chocolade, puree van kastanjepompoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hinderagout
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept