Herfstig soepje met kastanjechampignons

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de sjalotjes 3 min in de boter. Voeg nog wat boter toe en bak de champignons en de tijm circa 5 minuten.
  • 2 Voeg de bloem toe en bak 2 min mee. Voeg dan beetje bij beetje de bouillon toe en laat de soep in 10 minuten op een zacht vuurtje garen. H
  • 3 Hak ondertussen de walnoten grof en voeg het citroenrasp en de klein geknipte bieslook toe en meng het geheel.
  • 4 Pureer de soep met een staafmixer. Voeg de room toe en warm de soep even kort door. Verdeel de soep over 4 borden en leg in het midden het walnotenmengsel..
  • 5 Later bedacht ik een stuk of 8 champignons in plakjes achter te houden, apart te bakken om mee de soep af te werken.

Herfstig soepje met kastanjechampignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroosterde reefilet, kastanjes
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peer gevuld met rum,rozijnen
20 min Nagerecht
Bekijk recept