Pompoensoep met kippenbouillon

6
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de ajuin en snij hem in grote stukken. Maak de pompoen schoon en snij het vruchtvlees in grote stukken.
  • 2 Fruit de ui en de pompoen ongeveer 5 minuten in een pot met Solo. Voeg de gember toe en kruid met de molen.
  • 3 Voeg 900 ml water en de 2 Knorr Bouillonketeltjes Kip toe, dek af en laat 25 minuten op een middelmatig vuur koken.
  • 4 Haal de pot van het vuur en mix de bereiding fijn. Rasp de nootmuskaat en kruid af.

Pompoensoep met kippenbouillon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept