Gazpacho

4
80 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer de sjalotjes, komkommer, knoflook, paprikapoeder en olijfolie met de staafmixer of in de keukenmachine. Schenk er, als je de soep te dik vindt, de bouillon bij.
  • 2 Voeg de gepelde tomaten en de gezeefde tomaten met sap toe en pureer alles tot een gladde soep.
  • 3 Voeg peper en zout naar smaak toe en laat de soep in de koelkast goed koud worden.
  • 4 Serveer de soep in glazen of kommen, gegarneerd met een blaadje basilicum

Gazpacho is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept