Paprikasoep met een krokantje van gerookte ham

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Snij alle groenten in grove stukken. Vergeet de paprika niet te schillen om verveldene pelletjes in de soep te voorkomen!
  • 2
    - Zet 1L kippenbouillon op.
  • 3
    - Voeg alle groenten toe.
  • 4
    - Laat een 20-tal minuutjes koken
  • 5
    - Mix de soep tot alle stukken volledig weg zijn
  • 6
    - Zeef de soep indien nodig
  • 7 Feestelijk opdienen:
  • 8
    - leg de sneetjes ham (elk apart) tussen keukenpapier (best 2 velletjes) en steek een 3-tal minuten in de microgolf. De sneetjes drogen uit en worden lekker krokant.
  • 9
    - Schep de soep in een mooi soepbord, dresseer je krokantje van ham er mooi over en werk af met wat kunstige light room in de soep

Paprikasoep met een krokantje van gerookte ham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met aubergine
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep
Bekijk recept
Romige paprikasoep met tilapia
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept