Zoek
ijsbergslasoep
4
20 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg ijsbergsla
wit van 1 dikke stok prei
50 gr boter
2 sjalotten
3 liter kippenbouillon
1 doosje room
150 gr gerookte spekblokjes
Bereiding
1
-sla , prei , sjalotten in stukken snijden.
2
-sjalotten laten kleuren ,daarna prei bijdoen.
3
-dan de sla bijdoen en een 10 tal minuten laten stoven.
4
-room bijdoen en mixen.
5
- kippenbouillon bijdoen en gebakken spekblokjes.
6
(spekblokjes kunnen ook vervangen worden door gebakken kipfilet stukjes.)
7
- kruiden met peper en zout naar smaak.
ijsbergslasoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
IJsbergslasoep met Hollandse garnalen
20 min-
Bekijk recept
Ijsbergslasoep
60 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
20-30 min -
Bekijk recept
IJsbergslasoep met Hollandse garnalen
20 min-
Bekijk recept
Ijsbergslasoep
60 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
20-30 min -
Bekijk recept