1 - Giet de geweekte wakame af, knijp hem zachtjes uit en zet opzij.
2 - Snijd de tahu in 1 cm dikke plakjes en bak ze in de koekenpan in een beetje hete olie.1 minuut aan elke kant, tot ze lichtgekleurd zijn.
3 - Kook de noedels in een grote pan met kokend water in 2-3 minuten beetgaar. giet ze af, spoel ze af onder koud stromend water en laat ze uitlekken.
4 - Verdeel de noedels over 2 kommen met de kamaboko-aka, krabsticks, tahu een half ei, 2 scampi's per persoon en de paksoi.
5 - Verhit de grill of een grillplaat. kwast de kipfilets licht in met olie, zout en peper ze en rooster ze onder grill of op de grillplaat 4 minuten aan elke kant. Laat ze 5 minuten rusten.
6 - Breng de kippenbouillon aan de kook.
7 - Snijd de kipfilets in schuine 1 cm brede reepjes.
8 Schep de kippenbouillon voor het opdienen over de noedels, leg de reepjes kip erop en garneer met de menma, wakame en ringetjes bosui.