PH De perfecte keuken - Aspergebouillon met

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges en snijd ze in schijfjes.
  • 2 • Doe ze in een stoomschaaltje samen met de fijngesneden morieljes en de look.
  • 3 • Giet het water eroverheen en voeg de PH Groentebouillon eraan toe.
  • 4 • Stoom dit gedurende 2 minuten op 120° C.
  • 5 • Ontvel en ontpit de tomaat.
  • 6 • Bak de coppa gedurende 20 minuten op 180° C.
  • 7 • Pocheer de eitjes.
  • 8 • Meng de aspergebouillon met de tomaat en de basilicum.
  • 9 • Serveer met het gepocheerd ei en de coppa.

PH De perfecte keuken - Aspergebouillon met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

ASPERGES A LA FLAMANDE
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
PH Lekker thuis - Aardappelkoekjes met kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
PH Lekker thuis - Aardappelkoekje met tomatenpesto
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aardappelgratin
60 min Bijgerecht
Bekijk recept