Zoek
Netelsoep
4
25 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr filet van kip, varken of rund zoals je zelf wenst
700 gr aardappelen en 2 handen vol netelblaadjes
200 gr uien en peper en zout en beetje zure roomen 2 laurierblaadjes
Bereiding
1
De kipfilet in blokjes snijden, in koud water opzetten, zouten en laten zachtjes koken 15 min (varkensvlees-30 min, rundvlees-50-60 min)
2
De ui fijn snijden
3
Was de neteltoppen in lauw water om het prikken af te zwakken, laat uitlekken en snij in grote stukken.
4
In het kokende water met vlees leg aardappelen
5
Dan uien (je mag de ui voordat met wat olie bakken tot mooie gouden kleur), koken 3-4 min
6
Dan uien (je mag de ui voordat met wat olie bakken tot mooie gouden kleur), koken 3-4 min
7
Opdienen met 1 el zure room
Netelsoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker