1Voorbereiding - Snipper de teentjes knoflook fijn.
2 - Snij de champignons in 4 of 6 stukken.
3 - Pers de halve citroen uit.
4 - Snipper de peterselie fijn.
5Voorbereiding (15 min.)
6 Breng de visbouillon aan de kook met de laurier en de tijm.
7 Doe er de broccolimix en de rijst bij en laat 10 min. gaar worden op een zacht vuur. Voeg de laatste 5 min. ook de vis toe.
8 Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en bak het knoflook glazig. Voeg de champignons toe en overgiet met het citroensap. Breng op smaak met peper en zout. Laat nog 5 min. langer gaar worden en voeg dan de peterselie toe en zet opzij.
9 Voeg de champignons toe aan de bouillon en kruid eventueel nog wat bij met peper en zout.
Vissoep met rijst en broccoli(maaltijdsoep) is een recept van Solo Open Kitchen