Scampisoep met lookbroodjes

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de diepgevroren scampi’s 2 min. in een kom heet water, zodat u ze gemakkelijk kan pellen
  • 2 Snij de diepgevroren bloemkoolroosjes in kleine stukken.
  • 3 Breng de kreeftensoep met evenveel water zachtjes aan de kook.
  • 4 Kruid de gepelde scampi’s met peper en een weinig zout.
  • 5 Voeg vervolgens de kleine bloemkoolroosjes en de scampi’s bij de soep. Laat 5 min. zachtjes doorkoken. Werk af met de peterselie
  • 6 Voor de lookbroodjes mengt u de boter met de 3 geperste teentjes knoflook en 1 eetl. fijngehakte peterselie.
  • 7 Snij het stokbrood in de lengte middendoor en smeer er de lookboter op. Verdeel het brood in porties en laat het enkele minuten kleuren onder de grill.

Scampisoep met lookbroodjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Basilicumsoep met buffelmozarrella en tomaten-lookbrood
Bekijk recept
Visstoverij met lookbroodjes
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lookbroodjes
30 min
Bekijk recept
Lookbroodjes met wijngaardslakken
0 min
Bekijk recept

Kruidige Scampisoep Met Groenten
10-20 min -
Bekijk recept
Romige scampisoep
0 min
Bekijk recept