Zoek
Aspergeroomsoep
6
45 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1,5 kilo asperges
1 aardappel
1/2 ajuin
1 wit van een prei
2 liter water
1 klontje Solo
1/2 dl room
1 peterselie
4 blokjes kippebouillion
1 eierdooier
Bereiding
1
- Snij alle groenten zeer fijn en schil de asperges met dunschiller
2
- Doe een klontje Solo in de pan en stoof de groentjes (de prei, ajuin en aardappel)
3
- Snij de puntjes van de asperges en hou apart
4
- Snij de rest van de asperges zeer fijn en voeg deze aan de prei, ajuin en aardappel toe en voeg water toe samen met de kippenbouillon..
5
- Dit mag je nu 25 min. stoven
6
- Nu de soep mixen tot alles mooi glad is
7
-Laat nu de aspergepunten 8 min. meekoken
8
(je kiest hier zelf of je ze ook helemaal gaar kookt of je ze beetgaar wenst)
9
-Neem van het vuur1
0
- Meng de eierdooier met de room in een kom en roer dit mengsel voorzichtig onder de soep en werk af met peterselie
Aspergeroomsoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Velouté van groene asperges met rivierkreeft en sushi
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergeroomsoep met ricottakoekjes
60 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergeroomsoep
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergeroomsoep met bleekselder
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Velouté van groene asperges met rivierkreeft en sushi
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergeroomsoep met ricottakoekjes
60 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergeroomsoep
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergeroomsoep met bleekselder
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept