Zoek
Maredsous tomaten soep
12
35 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eetlepel olie
4 stuks dikke uien
1 liter tomaten passata (of gepelde tomaten)
2 liter water
4 stuks groenten bouillonblokjes
200 gram Maredsous smeer kaas light (1 kuipje)
Bereiding
1
- verwarm de olie
2
- Snij daarin de gepelde ui in grote stukken. Laat de uien glazig worden.
3
- Voeg de passata en het water toe. Doe hier de bouillonblokjes bij en laat dit alles koken tot de ui gaar is.
4
- Mix de soep heel goed. Voeg peper en het kuipje Maredsous smeerkaas toe. Laat nog 10 minuten koken.
5
- Strooi bij het opdienen een beetje basilicum in de borden.
6
- Smakelijk!
Maredsous tomaten soep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
maredsous-soep van marijke
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortel-maredsous soep
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
maredsous-soep
45 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Beenham Uit De Oven Met Maredsous Bier
30-60 min -
Bekijk recept