Maïssoep met kaas

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontpit de tomaat en snij het vruchtvlees in reepjes. Snipper de ui fijn. Verhit wat boter in een ruime pan, fruit de ui en roer er het currypoeder en de bloem door. Leng aan met de bouillon tot de gewenste dikte. Voeg er de tomaat, de maïs en het maïsvocht bij. Laat 10 min sudderen. Roer er de room door en breng op smaak met peper en zout. Schep de soep in kommen, bestrooi met fijngehakte peterselie en werk af met geraspte kaas.

Maïssoep met kaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geurige groentestoof met maïs en feta
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept