Zoek
Vichysoise
4
40 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
50 gr boter
1 ui
3 wit van prei
1 stengel selder
1 teentje look
200 gr aardappelen
750 ml kippenbouillon
220 ml room
4 eetlepels gehakte bieslook
Bereiding
1
- Reinig de prei en selder en snij in ringen. Pel de ui en de look. Snipper fijn. Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
2
- Smelt de boter en voeg de ui, prei, selder en look toe. Stoof 15 min.
3
-Voeg de aardappelen en de kippenbouillon toe. Kook 20 min.
4
- Haal wat preiringen uit de soep en hou apart. Mix de soep.
5
- Voeg de room toe. Kruid met peper en zout en voeg de preiringen terug toe.
6
- Afwerken met bieslook
Vichysoise is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Vichysoise
30 min
Bekijk recept
Vichysoise
50 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Vichysoise
30 min
Bekijk recept
Vichysoise
50 min
Voorgerecht
Bekijk recept