Zoek
Pompoensoep
8
50 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kleine pompoen (/- 2 kg)
700 gr knolselder
2 à 3 uien
2 à 3 kervelbolletjes (diepvries)
1 el boter
3 l vleesbouillon (6 blokjes opgelost in 3 l heet water)
nootmuskaat
Bereiding
1
- Schil en ontpit de pompoen.
2
- Schil de knolselder.
3
- Snij in stukken.
4
- Snipper de uien.
5
- Smelt 1 el boter in een kookpan en laat de uisnippers glazig worden.
6
- Voeg de stukken knolselder en pompoen toe. Overgiet met de bouillon, tot de groenten net onder staan.
7
- Dek af en laat 15 à 20 min. koken.
8
- Mix zeer fijn en werk af met de diepgevroren kervelbolletjes. Breng op smaak met nootmuskaat.
9
(Los blad Colruyt)
Pompoensoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept