Zoek
Waterkerssoep
4
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr waterkers
1 ui
1 el boter
250 ml melk
1 groentebouillonblokje
1 el pijnboompitten
4 plakjes rauwe parmaham
zout en peper
4 tl crème fraiche
Bereiding
1
- was de waterkers en hak hem, op een beetje na, grof
2
- pel en snipper de ui, verhit de boter in een hoge pan en fruit de uisnippers, bestuif ze met bloem en laat bruineren
3
- voeg al roerend de melk, ruim 500ml water en het bouillonblokje toe
4
- breng de soep aan de kook en laat ca 5 min zachtjes doorkoken
5
- rooster de pijnboompitten goudbruin zonder boter en neem ze uit de pan
6
- bak de ham knapperig, neem uit de pan en breek hem in grote stukken
7
- voeg de waterkers aan de soep toe, pureer de soep met een staafmixer
8
- breng op smaak met peper en zout
9
-
Waterkerssoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Waterkerssoep
20 min
Bekijk recept
Waterkerssoep
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Waterkerssoep
30 min-
Bekijk recept
Romige waterkerssoep
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Waterkerssoep
20 min
Bekijk recept
Waterkerssoep
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Waterkerssoep
30 min-
Bekijk recept
Romige waterkerssoep
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept