Bisque van langoustine

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de wortel en de ui in kleine stukjes en braad ze in wat Solo lichtbruin in een steelpan.
  • 2 Voeg de tijm, de laurier en de geplette knoflook toe, samen met de langoustinekoppen.
  • 3 Bak dit alles even aan en voeg de wijn en de safraan toe.
  • 4 Breng zachtjes aan de kook en laat zo'n 10 minuten sudderen.
  • 5 Haal het mengsel van het vuur en doe het in de mixer.
  • 6 Giet het daarna door een zeef en doe opnieuw in de pan.
  • 7 Meng de room met de eierdooiers in een kom, voeg een beetje warme bisque toe en giet alles weer in de pan.
  • 8 Warm de bisque opnieuw op zonder aan de kook te brengen.
  • 9 Versier met enkele langoustinestaarten.

Bisque van langoustine is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kleine Gerechtjes Van Langoustines Als Tapas
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Kip met langoustine en gepofte quinoa
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flan van tarbot en langoustine met waterkerssaus
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeftensoep met langoustine en saffraanroom
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken kreeft, bisquesaus met curry, krokante groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bisque van kreeft & garnalen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bisque van garnalen, bladerdeegkorst
Bekijk recept