Zoek
Bisque van langoustine
4
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 wortels
1 ui
Solo
tijm
laurier
2 teentjes knoflook
20 langoustinen
0.75 fles witte wijn
1 doosje safraan
150 g room
3 eierdooiers
zout en peper
Bereiding
1
Snij de wortel en de ui in kleine stukjes en braad ze in wat Solo lichtbruin in een steelpan.
2
Voeg de tijm, de laurier en de geplette knoflook toe, samen met de langoustinekoppen.
3
Bak dit alles even aan en voeg de wijn en de safraan toe.
4
Breng zachtjes aan de kook en laat zo'n 10 minuten sudderen.
5
Haal het mengsel van het vuur en doe het in de mixer.
6
Giet het daarna door een zeef en doe opnieuw in de pan.
7
Meng de room met de eierdooiers in een kom, voeg een beetje warme bisque toe en giet alles weer in de pan.
8
Warm de bisque opnieuw op zonder aan de kook te brengen.
9
Versier met enkele langoustinestaarten.
Bisque van langoustine is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kleine Gerechtjes Van Langoustines Als Tapas
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Kip met langoustine en gepofte quinoa
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flan van tarbot en langoustine met waterkerssaus
75 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeftensoep met langoustine en saffraanroom
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur-
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken kreeft, bisquesaus met curry, krokante groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bisque van kreeft & garnalen
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bisque van garnalen, bladerdeegkorst
Bekijk recept