Zoek
champignonnenroomsoep
4
0 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 gram champignonnen
50 gram uien
50 gram sjalotten
10 gram bloem
1.5 liter gevogelte fond
1 deciliter liaison
25 gram peterselie
peper & zout
Bereiding
1
BEREIDING :
2
- de uien en en sjalotten fijnsnijden
3
- de champignonnen pellen en fijnsnijden
4
- alles gaarstoven met boter
5
- de groenten en champignonnen bestrooien met de bloem
6
- even laten verder stoven
7
- bevochtigen met de gevogelte fond
8
- mixen met de staafmixer
9
- op smaak brengen met de peper en de zout1
0
SERVEREN : 1
1
- serveren in een soepbord1
2
- op de bodem van het bord 1 eetlepel van de liaison1
3
- daar de hete soep op1
4
- lichtjes omroeren1
5
- bestrooien met een beetje versgehakte peterselie
champignonnenroomsoep is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker