avocado gaspacho

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 ontpit en ontvel de avocado's en doe ze in een blender samen met de sambal, de kippenbouillon , de azijn, de look en het citroensap.
  • 2 blender, kruiden met peper en zout en zet een uurtje in de koelkast
  • 3 snij de paprika's, rode ui en tomaat in kleine blokjes.
  • 4 hak de basilicum en de koriander.
  • 5 schep de soep in borden en voeg de in blokjes gesneden groentjes aan toe, giet er een klein beetje olijfolie op.
  • 6 seveer met geroosterd stokbrood met de zure room

avocado gaspacho is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Light gaspacho
35 min
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept