Zoek
Pikante soep met garnalen
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
30 g Solo
1 flesje light room
2 eetlepels bloem
2 blokjes Knorr Finesse groentebouillon
pimentpoeder
6 takjes verse koriander of platte peterselie
1 fijngehakte ui
2 teentjes look
1 eetlepel tomatencoulis
16 middelgrote gepelde garnalen
peper en zout
soja saus
Bereiding
1
Bak de fijngehakte uien en lookteentjes met de Solo in een braadpan tot ze glazig zijn.
2
Voeg er de tomatencoulis , de light room en pimentpoeder aan toe en bestrooi met de bloem.
3
Giet geleidelijk de 1 liter water bij , voeg er dan de bouillon blokjes bij en verwarm tot het kookpunt is bereikt.
4
Spoel de garnalen en dep ze voorzichtig droog.
5
Reinig de koriandertakjes. Breng de soep op smaak met peper en zout en voeg er de sojasaus aan toe.
6
Doe er vervolgens de garnalen bij en laat nog 2 tot 3 minuten doorkoken.
7
Serveer in diepe borden en garneer met korianderblaadjes.
Pikante soep met garnalen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min
Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min
Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept