Veloute van aardpeer met cocquilles

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardpeer en doe ze in kleine stukjes . Leg ze in citroenwater tegen verkleuring . Stoof de gesnipperde sjalot op een laag vuur en voeg de aardpeer toe en laat een uur op een zacht vuur stoven totdat ze zacht zijn . Stamp ze tot puree en voeg de kippenbouillon toe tot de gewenste dikte .
  • 2 Laat de cocquilles goed drogen op keukenpapier . Smelt de boter en laat alles goudbruin bakken ongeveer twee minuten aan beide kanten . Schik ze in een diep bord . Verdeel de veloute erover tot ze bijna helemaal bedekt zijn . Overstrooi met bieslook,en zwarte peper en serveer warm.

Veloute van aardpeer met cocquilles is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde Cocquilles Saint Jacques Met Bacon
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sojasaus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
chaud-froid van sint jacobsvruchten met zachte
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept