Bloody Mary sorbet

6
130 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dompel de tomaten 10 sec in kokend water en koel ze daarna af onder koud water. Pel de tomaten, snijd ze in tweeën en verwijder de zaadjes. Doe het vruchtvlees in de keukenrobot, doe er het citroensap, het selderijzout,
  • 2 de tabasco, de worcestershiresaus, de wodka, zout en peper bij. Mix tot het smeuïge crème is.
  • 3 Giet de tomatencrème in een diepvriesdoos en laat ze opstijven in de ijskast. Roer het mengsel regelmatig om zodat er ijskristallen kunnen ontstaan. Dien op in een cocktailglas met een rietje.
  • 4 Santé

Bloody Mary sorbet is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Mara Grimms virgin bloody Mary (alcoholvrije groentecocktail)
5 min
Bekijk recept
Bloody Mary
10 min
Bekijk recept
Tomatensorbet à la Bloody Mary
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Mosselen Bloody Mary
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept