Ijstaart met amandelkoekjes & advocaat

10
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de eierdooiers met de suikers .
  • 2 Klop de room zo stijf mogelijk en voeg het bij het mengsel en ook de advocaat mag er dan bij.
  • 3 Klop de eiwitten stijf en spatel het voorzichtig onder het mengsel..
  • 4 Begin met een dun laagje crème
  • 5 Bedek met 1 laagje koekjes dan een dikkere laag crème erop
  • 6 Bedek met terug koekjes en dan verkruimelde merinque en bedek met de rest van de crème.
  • 7 Plaats de doos met deksel in de diepvries en laat een nacht invriezen.
  • 8 Tip: vervang de advocaat door 5 soeplepels cacaopoeder voor een chocoladevariant.
  • 9 Tip2: Om de ijstaart gemakkelijk uit de diepvriesdoos te krijgen, bekleed ze eerst met plastiekfolie. Zo kan je de taart er uit heffen.

Ijstaart met amandelkoekjes & advocaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Advocaatmuffins
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Advocaatroom met sinaasappel
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiensalade met advocaat
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Advocaatkoffie op z'n hipst
- 10 min-
Bekijk recept

Frambozen-ijstaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootijstaart
280 min- Nagerecht
Bekijk recept
Schuim ijstaart
20 min + 5 uur in de vriezer - Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min- Nagerecht
Bekijk recept