Gratin van vers fruit en amandelroom

4
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de melk met het opengesneden vanillestokje 5 minuten. Klop de eierdooiers op met de suiker en bloem. Meng goed dit met de gekookte melk. Plaats het geheel op een zacht vuurtje en roer 5 minuten om. Laat afkoelen.
  • 2 Klop de slagroom op en meng hem onder het afgekoelde mengsel. Voeg de amandelen toe.
  • 3 Schil en snij het fruit in grote stukken. Bak 2 minuten met bruine suiker en Solo.
  • 4 Doe het gebakken fruit in een ovenschotel, giet er de amandelroom over en zet 2 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.
  • 5 Serveer, eventueel met een koekje erbij.

Gratin van vers fruit en amandelroom is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Limoenaardbeien met amandelroom
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Druiventaart met amandelen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appeldessert met amandelvulling en calvadosroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept