Zoek
PH De perfecte keuken - Aardbeien met
4
20 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
5 dl zoete witte wijn
sap van 1 limoen
4 takjes citroenmelisse
2 gelatineblaadjes (2g)
2 bakjes aardbeien (1kg)
poedersuiker
PH pepermolen
4 rondjes bladerdeeg (6cm)
Bereiding
1
Week de gelatineblaadjes.
2
- Maak een infusie van de wijn met het limoensap, enkele gesnipperde limoenschillen en de citroenmelisse en kruid met een beetje peper.
3
- Laat ongeveer 15 a 20 minuten intrekken op een zacht vuurtje.
4
- Haal dit door een vergiet en voeg er de gelatine aan toe.
5
- Bewaar het mengsel dan op een ijskoude plek.
6
- Was en snijd de aardbeien in schijfjes.
7
- Snijd cirkeltjes uit het bladerdeeg en bak deze in een pan met antiaanbaklaag tot ze aan beide kanten mooi bruin zijn.
8
- Serveer de aardbeien met de gelei en de bladerdeegkoekjes en strooi er nog een beetje poedersuiker overheen.
PH De perfecte keuken - Aardbeien met is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min
Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
ASPERGES A LA FLAMANDE
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aardappelrösti met
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aardappel op de grill met
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
PH Lekker thuis - Aardappel in de oven met look
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept