Napolitaanse ijstaart

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vermaal de koekjes tot kruimels, klop de room stijf en meng deze met de koekjes.
  • 2 Smelt de chocolade in de microgolfoven (of Au Bain Marie) en roer de eidooiers erdoor.
  • 3 Klop de eiwitten stijf en spatel deze onder de chocolade.
  • 4 Bedek een cakevorm met aluminiumfolie.
  • 5 Doe de helft van de koekjesmengeling op de bodem, vervolgens de chocolade en opnieuw de koekjesmengeling.
  • 6 Zet deze ijstaart 24 uur in de diepvries en haal hem er een halfuurtje voor het opdienen uit.
  • 7 Eet smakelijk.

Napolitaanse ijstaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frambozen-ijstaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootijstaart
280 min- Nagerecht
Bekijk recept
Schuim ijstaart
20 min + 5 uur in de vriezer - Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min- Nagerecht
Bekijk recept

Gino D'Acampos Napolitaanse pasta met drie-bonensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastiera Napoletana (Napolitaanse paastaart)
45 min Gebak
Bekijk recept
Lasagne Napolitana met saucijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met Napolitaanse groentesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept