Zoek
Napolitaanse ijstaart
4
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g room
125 g Petit beurre koekjes
100 g melkchocolade
100 g pure chocolade
2 eieren
Bereiding
1
Vermaal de koekjes tot kruimels, klop de room stijf en meng deze met de koekjes.
2
Smelt de chocolade in de microgolfoven (of Au Bain Marie) en roer de eidooiers erdoor.
3
Klop de eiwitten stijf en spatel deze onder de chocolade.
4
Bedek een cakevorm met aluminiumfolie.
5
Doe de helft van de koekjesmengeling op de bodem, vervolgens de chocolade en opnieuw de koekjesmengeling.
6
Zet deze ijstaart 24 uur in de diepvries en haal hem er een halfuurtje voor het opdienen uit.
7
Eet smakelijk.
Napolitaanse ijstaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Frambozen-ijstaart met pistachenoten
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootijstaart
280 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Schuim ijstaart
20 min + 5 uur in de vriezer -
Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Gino D'Acampos Napolitaanse pasta met drie-bonensaus
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastiera Napoletana (Napolitaanse paastaart)
45 min
Gebak
Bekijk recept
Lasagne Napolitana met saucijs
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met Napolitaanse groentesaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept