Sabayon van frangelico met pandoro en vanille-ijs

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de Pandoro stervormig in 4 stukken, gebruik hiervoor een stervormige dresseerring.
  • 2 Strooi er bloemsuiker overheen en gratineer dit in de oven onder de grill.
  • 3 Maak een sabayon met de eidooiers, de suiker en de likeur.
  • 4 Leg de pandoro in een diep bord, voeg de sabayon eraan toe en serveer met een bolletje vanille-ijs.

Sabayon van frangelico met pandoro en vanille-ijs is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept