Vlinders van appelcrumble

12
65 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

class="list--recipeimages">1. Verwarm de oven voor op 200 °C (180 °C voor een heteluchtoven).

2. Meng de suiker, de vanillesuiker, het snuifje zout en de bloem. Smelt de Solo Patisserie in een pan of in de microgolfoven. Meng met het suiker-bloemmengsel en roer met een vork tot je een losse crumble krijgt.

3. Bekleed elke holte in de muffinbakvorm met wat bakpapier. Verdeel 2/3 van de crumble in de muffinvormpjes en druk lichtjes aan. Strooi er de havervlokken over. Was en schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd ze in schijfjes. Schik de appelschijfjes dakpansgewijs in de muffinvormpjes.

4. Verdeel de rest van de crumble over de appelschijfjes en bak gedurende een 35-tal minuten in de voorverwarmde oven tot de gebakjes lichtgoud kleuren.

5. Laat de cupcakes afkoelen, snijd ze in tweeën en zet de helften in de andere richting tegen elkaar. Klop de slagroom samen met de vanillesuiker op. Versier de cupcakes met de slagroom en gebruik de chocoladestaafjes om het lijfje en de voelsprieten van de vlinders te maken.

6. *Optionele versiering met roomijs: Versier de cupcakes met roomijs en gebruik de chocoladestaafjes om het lijfje en de voelsprieten van de vlinders te maken. Je vlinders van appelcrumble zijn klaar!

Vlinders van appelcrumble is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Blauwe bessen-appelcrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Bladerdeegvlinders met gerookte zalm
10 min Snack
Bekijk recept
Vrolijke vlinders
40 min-
Bekijk recept
Bossche-bollenberg met vlinders
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerencake met vlinders
55 min Nagerecht
Bekijk recept