Gemberkoekjes

12
60 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de bloem en de suikers en roer er de gember door.
  • 2 Kneed tot een gladde deeg met de Solo en vorm een regelmatige rol.
  • 3 Laat in de koelkast opstijven en snij er dan plakjes van
  • 05 cm dik vanaf.
  • 4 Laat ze 15 minuten in een op 200° graden voorverwarmde oven bakken.
  • 5 Laat ze afkoelen op een rooster en bestrooi ze met bloemsuiker.

Gemberkoekjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ginger snaps (knapperige gemberkoekjes)
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met gemberkoekjes
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemberkoekjes
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemberkoekjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Ginger snaps (knapperige gemberkoekjes)
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met gemberkoekjes
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemberkoekjes
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemberkoekjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept