Frangipanetaart

6
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het amandelpoeder met het poedersuiker in een kom.
  • 2 Voeg de zachte boter toe en meng alles met een vork.
  • 3 Voeg de geklopte eieren toe, daarna de rum en het amandelaroma.
  • 4 Leg het bladerdeeg in de bakvorm en doe de amandelcrème erin.
  • 5 Laat 30 minuten bakken in een op 180°C voorverwarmde oven.
  • 6 Bestrooi de bovenkant van de cake met het cacaopoeder.
  • 7 Breng motieven aan met bloemsuiker.
  • 8 Bron: advertentie Vahiné amandelpoeder

Frangipanetaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipanetaart met abrikozen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Frangipanetaart met abrikozen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept