Zoek
Frangipanetaart
6
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Bereiding
1
Meng het amandelpoeder met het poedersuiker in een kom.
2
Voeg de zachte boter toe en meng alles met een vork.
3
Voeg de geklopte eieren toe, daarna de rum en het amandelaroma.
4
Leg het bladerdeeg in de bakvorm en doe de amandelcrème erin.
5
Laat 30 minuten bakken in een op 180°C voorverwarmde oven.
6
Bestrooi de bovenkant van de cake met het cacaopoeder.
7
Breng motieven aan met bloemsuiker.
8
Bron: advertentie Vahiné amandelpoeder
Frangipanetaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Frangipanetaart met abrikozen
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met abrikozen
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart met limoen
120 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipanetaart
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept