Black banana cake

8
90 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 170°C.
  • 2 Klop de zachte boter met de suiker tot een lichtbruine romige massa.
  • 3 Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan met anti-aanbaklaag. Laat ze even afkoelen en wrijf de p elletje eraf. Maal de noten fijn.
  • 4 Voeg de eieren beetje bij beetje toe aan het botermengsel. Klop de gemalen hazelnoten en de bloem er ook door.
  • 5 Pel de bananen en snijd ze in kleine stukjes. Schep ze samen met de vanillesuiker en de chocoladedruppels door het deeg.
  • 6 Stort het deeg in een beboterde vorm. Bak goudbruin en gaar in 1 uur.
  • 7 Let op: als de bovenkant van de cake te donker wordt, dek je hem af met aluminiumfolie.
  • 8 Tip: mag het wat meer zijn? Serveer de cake met koude of warme vanillesaus als dessert.
  • 9 Bron: Kook - Spar

Black banana cake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Black eye pesi moksi alesi met gestoofde kip en kouseband sopropo salade
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kraken & Fentimans Curiosity Cola
10 min Snack
Bekijk recept
Black bean-tofu met Chinese rijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept