Aardbeientaart

6
85 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • 2 Meng de Solo met de suiker en de vanillesuiker en voeg de eierdooiers één voor één toe. Bewaar het eiwit. Voeg de room toe aan het mengsel en roer goed om. Meng in een andere kom de bloem met het bakpoeder.
  • 3 Klop het eiwit stijf. Voeg nu de bloem, het bakpoeder en het opgeklopte eiwit toe aan het beslag en mix goed.
  • 4 Giet het beslag in een met Solo en broodkruimels ingevette ronde bakvorm van 24 cm en laat het geheel ongeveer een uur bakken in de oven. Was ondertussen de aardbeien.
  • 5 Laat de taart afkoelen. Schik de gewassen aardbeien op de afgekoelde taart en bedek ze volledig met gekoelde aardbeiengelei.
  • 6 Plaats de taart een uurtje in de koelkast zodat de gelei kan opstijven.

Aardbeientaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeientaart met Thaïse basilicum
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeientaart
85 min
Bekijk recept
Frisse aardbeientaart met frambozen en bessen
60 min- Nagerecht
Bekijk recept
Open aardbeientaart
25 min Gebak
Bekijk recept

Aardbeientaart met Thaïse basilicum
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeientaart
85 min
Bekijk recept
Frisse aardbeientaart met frambozen en bessen
60 min- Nagerecht
Bekijk recept
Open aardbeientaart
25 min Gebak
Bekijk recept