Zoek
De ideale brownie (SUIKERVRIJ)
6
40 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 g amandelmeel
30 g cacaopoeder
1/4 tl bakpoeder
3 eieren
snuifje zout
100 g gesmolten kokosolie
75 g ahornsiroop
2 el stevia kristal
1 tl vanille essence
1 handje gehakte noten
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 160 graden
2
- Vet een muffintray in van 12 kleine of 6 grote muffinvormpjes
3
- Meng de droge ingrediënten door elkaar: amandelmeel, cacaopoeder, snufje zout, bakpoeder en steviakristal
4
- Klop in een tweede schaal de eieren los
5
- Voeg kokosolie en de ahornsiroop en evt. vanille toe en meng het geheel goed door elkaar
6
- Voeg de droge ingrediënten aan het eimengsel toe en roer alles tot een egale massa, voeg eventueel de gehakte noten toe
7
- Vul de vormpjes voor ongeveer 3/4 en bak de cakejes in ongeveer 20 minuten gaar. Goed laten afkoelen alvorens je het in je mond stopt!
De ideale brownie (SUIKERVRIJ) is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Honing-tulband (suikervrij)
30-60 min -
Bekijk recept
IJS (suikervrij)
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
plattekaastaart suikervrij
0 min
Bekijk recept
Notenbrood (suikervrij)
0 min
Bekijk recept
Lente-eclair
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept