Zoek
Chocoladeframbozentaart
4
120 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
125 Gram Bloem
0,5 Kl Bakpoeder
15 Gram Cacaopoeder
50 Gram Poedersuiker
1 Snuifje Zout
100 Gram Koude Solo
1 Eierdooier
50 Gram Chocolade
100 Gram Solo op kamertemperatuur
100 Gram Poedersuiker
155 Gram Amandelbloem
2 Eieren
160 Gram Vanillepudding, gemaakt van een zakje
20 Frambozen
Bereiding
1
Maak het zanddeeg
2
- meng de droge ingrediënten in een kom (bloem, bakpoeder, cacaopoeder, suiker en zout)
3
- snij de Solo in stukjes en meng dit onder het deeg tot een kruimelig mengsel
4
- voeg de eierdooier toe en kneed tot een bal
5
- laat een uur rusten in vershoudfolie in de koelkast
6
- rol het deeg uit tot 3mm dik en leg in de vormpjes
Chocoladeframbozentaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker