RIETSUIKER WAFELS

12
120 min
Nagerecht
5 sterren op basis van 1 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boter laten smelten en roeren tot die romig is. Hierbij de rietsuiker + vanillesuiker en de eierdooiers doen. Dit goed romig roeren met houten spatel. Het eiwit apart in een kom doen en dit tot sneeuw kloppen met mixer of klopper. Moet goed stijf zijn.
  • 2 Als de boter met suiker goed onder elkaar geroerd is hierbij de bloem onder mengen. Dit wordt een hele vaste massa.
  • 3 Als laatste het geklopt eiwit ondermengen tot het mengsel romig is. Dan in een wafelijzer kleine hoeveelheden bakken, ongeveer een opgehoopte soeplepel. Het beste is een wafelijzer voor brusselse wafels.

RIETSUIKER WAFELS is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafels met slagroom en kersen
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met kardemom-gemberroom
5 min Nagerecht
Bekijk recept

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept