Zoek
Flantaart!
4
55 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 24 cm Bladerdeegvel
150gr crème patissière
70gr Bloem
3 Eigelen
3 Eiwitten
5dl Melk
100gr Suiker
Bereiding
1
- Beleg de taartvorm met het deeg.
2
- Klop de eigelen met 70 gr suiker (witschuimig).
3
- Klop de eiwitten met 30 gr suiker tot ze keihard zijn.
4
- Meng de crème patissière met de eigelen. Voeg er de bloem en de eiwitten bij en daarna de melk.
5
- Giet dit mengsel in de vorm en bak de taart gedurende 30minuten op 180°C.
Flantaart! is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Flantaart
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
TAART MOEDERS FLANTAART
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Suikervrije Flantaart
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Flantaart
0 min
Bekijk recept
Flantaart
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
TAART MOEDERS FLANTAART
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Suikervrije Flantaart
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Flantaart
0 min
Bekijk recept